LOGO PINEDA

ESCUELA CONCERTADA
por la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCUELA CONCERTADA
por la Generalidad de Cataluña

Participem a la competició de Miniempreses de Junior Achievement

El projecte consisteix a treure un producte al mercat i vendre'l passant així per totes les etapes de disseny, fabricació i venda

Les alumnes de Batxillerat estan participant en la competició de Miniempreses, un projecte de Junior Achievement que consisteix a treure un producte al mercat i vendre’l passant així per totes les etapes de disseny, fabricació i venda.

El seu producte és un ratolí de peluix amb una butxaca per deixar la dent sota el coixí. Per a la producció col·laboren amb el Casal Santa M. de Gràcia i, una part dels seus beneficis, es destina a la Fundació Sant Joan de Déu.

De moment, han quedat entre els 20 equips finalistes. Demà és el lliurament de premis! Quatre d’aquests equips passaran a la final nacional que tindrà lloc a Madrid, al juny.

Aquest matí han exposat i han venut el seu producte al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans, on un jurat els ha fet diverses preguntes.

Demà rebran el resultat en un acte que tindrà lloc a l’auditori d’ESADE. Molta sort, noies!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Otras noticias:

Convivencia en Torreciudad

Convivencia en Torreciudad

Convivencia en Torreciudad Un fin de semana con todas aquellas alumnas de 2º de ESO que quieren recibir el Sacramento de la Confirmación Convivencia en

Leer más »