LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Judit Ruiz i Julia Morant, alumni de Pineda, reben mencions d’honor pels seus resultats a les PAU

Les dues exalumnes han estat distingides en un acte institucional a l'Hospitalet, reconeixent el seu esforç i dedicació durant el curs passat

Aquest dijous, Judit Ruiz i Julia Morant, dues alumni de Pineda, han estat distingides amb mencions d’honor pels seus excel·lents resultats a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) del curs passat. L’acte de lliurament de les distincions es va dur a terme en un entorn solemne al Palauet de Can Boixeres, amb la presència de l’Alcalde de l’Hospitalet i la Regidora d’Educació, que van reconèixer la tasca i l’esforç de tots els estudiants destacats.

Enguany, un total d’11 mencions d’honor s’han atorgat a l’Hospitalet, i ens fa molt orgullosos que dues d’aquestes hagin estat per les nostres alumnes de Pineda. Judit i Julia han demostrat, al llarg de la seva trajectòria acadèmica, un compromís i una dedicació que avui es veuen recompensats amb aquest merescut reconeixement.

Enhorabona, noies! Ens omple de satisfacció veure els fruits del vostre esforç i estem segurs que aquest és només el començament de molts èxits futurs. Us desitgem tot el millor en aquesta nova etapa plena d’oportunitats!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Altres notícies: