LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.

En concret, aquest lloc web no recull dades de caràcter personal, només utilitza:

– Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació, i l’ús de les diferents opcions o serveis que hi ha en ella, com ara el control de trànsit i la comunicació de dades, Identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, realitzar el procés d’adquisició de serveis, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació.

-Galetes de personalització: són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques generals predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara l’idioma; el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei; la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

– Galetes d’anàlisi: són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així mesurar i analitzar estadístiques de l’ús que fan els usuaris del servei ofert. Per a això, s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta d’informació o dels serveis que li oferim.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat a l’ordinador, però en aquest cas no garantim el funcionament de la pàgina.


Google Analytics

Aquest lloc web utilitza un servei analític de web prestat per Google, Inc. (“Google Analytics”). Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text ubicats a l’ordinador, que ajuden el lloc web a analitzar com els usuaris l’utilitzen. La informació generada per la galeta en el lloc web (incloent l’adreça IP) serà tramesa i emmagatzemada per Google en els servidors dels EUA. En cas d’activació de l’anonimització d’IP, Google anonimitzarà / truncarà l’últim octet de l’adreça IP per Estats de la Unió Europea, així com per a altres parts incloses en l’acord sobre l’espai econòmic europeu. Només en casos excepcionals, els servidors de Google als EUA. I accepti la plena adreça d’IP. En el número de venedor del lloc web, Google utilitzarà aquesta informació per avaluar l’ús del lloc web, recopilarà informes de l’activitat del lloc web per als operadors de llocs web, la classe de proveïdors de serveis WEB i l’ús d’Internet en el proveïdor  de la pàgina web. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altre dada en possessió de Google.

Podeu rebutjar l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració del navegador. No obstant, si feu això, pot ser que no pogueu utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web.

A més, podeu evitar que Google recopili i utilitzi dades (galetes i adreces IP) baixant i instal·lant el connector del navegador disponible a:
http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Es pot trobar més informació dels termes i condicions d’ús i la política de privacitat de les dades a http://www.Google.com/Analytics/terms/GB.html
O a http://www.Google.com/intl/en_UK/Analytics/privacyoverview.html

En aquest lloc web, el codi de  Google Analytics es complementa amb “gat.Anonymize Ip;” per garantir una recollida anónima d’IP (anomenat IP Masquerade).

Com a alternativa al complement del navegador, pot fer click aquí per evitar la recopilació per Google Analytics en aquest lloc web.