LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya
INSTAL·LACIONS

Instal·lacions

Benvinguts al nostre col·legi, on cada racó està dissenyat per fomentar l’aprenentatge, la creativitat i el benestar dels nostres estudiants. En aquesta secció, us convidem a explorar les nostres instal·lacions i descobrir els espais dedicats a la formació integral dels nostres alumnes.

Coneix les nostres instal·lacions

El col·legi Pineda està situat al Carrer dels Joncs, 1 de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Tot l’espai de l’escola està envoltat per una àmplia extensió de gespa i arbres de la qual pots gaudir.

Aules de Pineda

Les nostres aules són espais dinàmics i acollidors on els estudiants poden submergir-se en el procés d’aprenentatge. Equipades amb tecnologia de darrera generació i dissenyades per facilitar la interacció i la participació activa, les nostres aules són l’escenari perfecte per al desenvolupament acadèmic i personal de cada estudiant.

Aules de ciències

Al nostre col·legi, fomentem la curiositat i el pensament crític a través de l’exploració en el camp de les ciències. El nostre laboratori, juntament amb l’aula d’informàtica i l’aula de tecnologia, proporciona als nostres estudiants les eines i els recursos necessaris per investigar, experimentar i descobrir el món que els envolta.

Aula de música

La música és un llenguatge universal que enriqueix l’ànima i estimula la ment. A la nostra aula de música, els estudiants tenen l’oportunitat d’explorar l’expressió artística, desenvolupar habilitats musicals i participar en activitats que fomenten la creativitat i la col·laboració.

Aules d'Art i d'Anglès

L’Aula d’Anglès i l’Aula d’Art ofereixen espais únics per al desenvolupament de les habilitats lingüístiques i artístiques dels nostres estudiants. Mentre en l’Aula d’Anglès els alumnes milloren la seva fluïdesa i comprensió en aquest idioma mitjançant activitats interactives, l’Aula d’Art els permet explorar la seva creativitat i expressió personal a través de diverses tècniques i materials artístics.

Biblioteca

La biblioteca és un espai dedicat al coneixement i la imaginació. Amb una àmplia selecció de llibres, recursos digitals i materials educatius

A més, és un lloc on les alumnes poden treballar en un ambient de silenci durant les hores del pati, proporcionant un entorn propici per a la concentració i l’estudi.

Pistes de Bàsquet i Atletisme

La nostra pista d’atletisme i les nostres pistes de bàsquet són espais esportius dissenyats per inspirar l’esperit competitiu, fomentar l’activitat física i promoure els valors de l’esport. Aquí, els nostres estudiants poden practicar i participar en diverses disciplines esportives, desenvolupant habilitats atlètiques i reforçant el treball en equip.

Gimnàs

L’activitat física és essencial per al benestar integral dels nostres estudiants. Al nostre gimnàs, oferim un espai dedicat a l’exercici, el joc i la recreació, on els estudiants poden desenvolupar habilitats motrius, promoure la salut i gaudir del treball en equip.

Sala d'actes i aules de reunions

La sala d’actes és un espai multifuncional que acull una gran varietat d’esdeveniments com ara discursos, xerrades acadèmiques, lliuraments de premis, concerts de Nadal i altres activitats.

L’aula de reunions és un espai destinat a la col·laboració, la planificació i la presa de decisions. Aquí, es duen a terme reunions administratives, trobades acadèmiques i activitats que contribueixen al desenvolupament i la millora contínua de la nostra comunitat educativa.

Menjador

El menjador és més que un lloc per menjar; és un espai per compartir, alimentar-se i gaudir de moments de convivència.

Amb una alimentació saludable i variada, el nostre menjador promou hàbits alimentaris saludables i proporciona un ambient acollidor on els estudiants poden recarregar energies i reforçar llaços socials.

Oratori

El nostre oratori és un lloc de recolliment i espiritualitat, on la comunitat escolar es reuneix per a moments de reflexió, pregària i celebració de valors universals. Aquest espai acull cerimònies religioses, moments de meditació i formacions tant per a alumnes com per a famílies.

Espais exteriors

A Pineda tenim el convenciment que els pares i les mares sou els protagonistes de l’educació dels vostres fills i filles. Com a escola, volem posar la nostra experiència de més de 50 anys al vostre servei per acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en aquest apassionant projecte. Creiem que cada alumne té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això, us ajudem a descobrir i a potenciar els vostres propis talents; a conèixer la veritat i a actuar amb llibertat i responsabilitat.