LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Acte Acadèmic d’Imposició de Beques promoció Roure 2024

El passat divendres, 19 d'abril, va tenir lloc l'Acte Acadèmic d'Imposició de Beques de les alumnes de 2n de Batxillerat

El divendres passat, 19 d’abril, va tenir lloc l’Acte Acadèmic d’Imposició de Beques de les alumnes de 2n de Batxillerat: la Promoció Roure 2024.

Com cada any, va ser una graduació molt emotiva, divertida i plena de records.

Vam comptar amb la presència de Josep Mª Roura, president de l’AMPA durant els darrers 8 anys, i de l’Esther Jiménez, Vicerectora de la UIC, lecturer a l’IESE i exdirectora de Pineda, que van oferir un discurs excel·lent adreçat a les alumnes i els seus familiars.

Els discursos de la directora, dels MEC, de les dues secretàries de curs i els rodolins escrits per les professores per a les estudiants, també van omplir l’ambient d’emoció, celebrant els èxits i les experiències compartides al llarg dels anys a Pineda.

Amb gratitud i alegria, les graduades van tancar aquest capítol important a les seves vides i van donar la benvinguda a un futur prometedor.

Moltíssimes gràcies a tots per venir i enhorabona, noies!

Us deixem el vídeo resum de l’Acte de Graduació AQUÍ.

També teniu el discurs de les secretaries de curs sencer AQUÍ.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Acte Acadèmic d’Imposició de Beques promoció ROURE 2024

Altres notícies:

Torneig de debat

Torneig de debat La temàtica del debat serà la següent: “Els països desenvolupats han d’exigir que només els vehicles elèctrics circulin a partir del 2030?”

Llegir més »

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »