LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Acte Acadèmic d'Imposició de Beques

Les alumnes de 2n de Batxillerat es graduen i comencen una nova etapa

L’Acte Acadèmic d’Imposició de Beques de les alumnes de 2n de Batxillerat va tenir lloc el passat divendres dia 29 d’abril. Va ser un acte molt emotiu en el que vam poder comptar amb l’assistència de l’Excma. Sra. Núria Marín, Alcaldessa de l’Hospitalet, que va venir acompanyada de l’Il.lm. Sr. David Quirós, tinent d’Alcalde d’Educació, Innovació i Cultura, i de la Sra. Montse Pérez, Directora del Gabinet de l’Alcaldia. A més, vam poder gaudir de la presència de Núria Ramírez, periodista en els Serveis Informatius de TVE i exalumna de Pineda, que va fer un discurs molt emotiu dirigit a les alumnes, als pares i, perquè no, als tiets que també hi eren presents.

L’acte va començar amb la Santa Missa d’Acció de gràcies i l’ofrena a la Mare de Déu. Seguidament, va tenir lloc l’Acte Acadèmic que va constar dels discursos de la directora, Ana Costa; la periodista Núria Ramírez; les dues mares representants de la promoció, Edith Castellarnau i Eli Vidal; i les dues Secretaries de la promoció, María Portillo i Genevieve Román. L’Acte va concloure amb unes paraules de l’Excma. Sra. Núria Marín adreçades a les alumnes.

A continuació, com cada any, els petits rodolins personalitzats per a cada alumna per la Imposició de Beques no van ser indiferents. Més endavant, les alumnes van cantar el Gaudeamus Igitur, l’himne universitari per excel·lència que va emocionar tant a les alumnes, com a les professores i els familiars.

Per acabar l’Acte, vam gaudir d’un vídeo de promoció molt divertit i emotiu on, per capítols, vam poder veure com les alumnes van començar els seus estudis a Avantis, el seu pas per Primària i per l’ESO, finalitzant-lo a Batxillerat. Vam acabar la nit amb un Sopar Fred en el que vam gaudir al màxim.

Podreu veure el vídeo resum de l’Acte AQUÍ.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Acte Acadèmic d'Imposició de Beques

Altres notícies:

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »