LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Final de curs del Projecte RED

Les alumnes van rebre un Diploma del Projecte i vam gaudir de la Gala RED en la que ens van nomenar com una de les millors revistes reconegudes aquest curs

Avui dimarts 21 de juny s’ha celebrat la Gala RED, una cerimònia que reconeix el treball dels alumnes que han participat en el projecte Revista Escolar Digital, una xarxa de diaris escolars de tot Espanya, que estan dirigits i redactats per estudiants, amb el suport de periodistes professionals.

Pineda L’H Report ha estat reconeguda com una de les millors revistes del curs 2021-2022, juntament amb L’Estonnac BCN Report, la Nostra Senyora Report, el Pilar Report, Matisse Report, L’Alzina Report, STM Report i Creixen Povill Report. Aquest any 22 alumnes de Pineda de 4t de l’ESO i Batxillerat han participat en aquest projecte i han anat publicant articles a la revista.

A més Pineda L’H Report ha guanyat el Premi RED LA VANGUARDIA al millor reportatge per Elisabet, mare del col·legi: «Pineda ja forma part de la nostra família i això es porta al cor», un article sobre la graduació de les alumnes de 2n de batxillerat que va tenir lloc el 29 d’abril.

El jurat ha reconegut el procés de documentació de la peça, així com la diversitat de fonts i formats. El reportatge ha estat redactat per les alumnes de 4t de l’ESO Júlia Martínez, Loreto RouraMaría Castán i Ana Sofía Olivares.

Divendres passat 10 de juny les alumnes Adriana Lomeña, Marian Hidalgo, Raquel López, Laia Burgos, Andrea Palmero van tenir l’oportunitat d’entrevistar l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín. Aquí podeu llegir l’entrevista que us van fer.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Final de curs del Projecte RED

Altres notícies: