LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Finalistes al Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM

Noa Granados, alumna de 4t d'EPRI - B, ha guanyat el 3r premi del concurs

Ens complau anunciar que Noa Granados, alumna de 4t d’EPRI – B, ha estat la guanyadora del 12è Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM. Aquesta competició, en la que ens vam presentar el 12 de maig per celebrar el Dia Escolar de les Matemàtiques, té com a objectiu principal fomentar la creativitat matemàtica entre els estudiants més joves i impulsar el desenvolupament d’habilitats matemàtiques en les nostres aules.

El concurs és una excel·lent oportunitat per als alumnes de mostrar les seves capacitats artístiques i el seu enteniment de les matemàtiques de manera creativa. Aquest any, Noa Granados ha destacat amb el seu dibuix, demostrant un alt nivell de creativitat i comprensió matemàtica. El seu treball ha captivat el jurat i ha estat seleccionat com el millor entre molts altres participants.

Volem felicitar sincerament a Noa per aquest merescut reconeixement. A més, donem l’enhorabona a totes les alumnes que han participat en el concurs. Sou totes unes guanyadores per la vostra dedicació i esforç!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Finalistes al Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM

Altres notícies: