LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Mar Gil, finalista del Citi Women Leadership Award!

L'alumna de 1r de Batxillerat, recollirà el seu premi el proper dijous 23 de maig a Madrid

Mar Gil, una estudiant destacada de 1r de Batxillerat a Pineda, ha estat seleccionada com a finalista del programa Citi Women Leadership Award!

El programa Citi Women Leadership Award, desenvolupat juntament amb Citi, pretén destacar les joves enfortint les seves habilitats de lideratge. Les alumnes es converteixen en protagonistes, demostrant les seves competències en lideratge en diferents fases del projecte. Aquest programa ofereix un espai per al creixement i el desenvolupament d’habilitats com el treball en equip, la presa de decisions, la comunicació i l’autoconfiança. Les participants ho valoren com una oportunitat per conèixer-se a si mateixes i relacionar-se amb altres joves per compartir inquietuds i motivacions.

Així doncs, el seu lideratge excepcional i habilitats personals van destacar entre una competència rigorosa, guanyant-se un reconeixement merescut.

Pel que fa al premi, la cerimònia del lliurament serà el dijous 23 de maig a Madrid, un esdeveniment emocionant i motivador.

Aquest èxit no només mostra el talent i la dedicació de Mar, sinó també el compromís dels professors de Pineda, el suport dels quals ha estat crucial. Agraïm especialment a tots ells per la seva contribució inavaluable.

Felicitem novament Mar per aquest èxit extraordinari i reconeixem l’esforç de totes les participants. Cadascuna ha demostrat un compromís excepcional i un esperit de lideratge digne de celebració.

Novament, enhorabona Mar i a totes les participants per aquest èxit notable!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Mar Gil, finalista del Citi Women Leadership Award!

Altres notícies:

Beques Europa

Beques Europa Dues alumnes de 2n de Batxillerat han passat a la tercera fase de les Beques Europa Les alumnes de 2n de Batxillerat, Silvia

Llegir més »