LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Participem al programa de televisió Picalletres

Vàries alumnes de 3r d'ESO participen al Picalletres, el programa de Televisió d'Esplugues que consisteix a lletrejar paraules en català en un màxim de 15 segons

Aquest matí, unes alumnes de 3r d’ESO han participat al Picalletres, el programa de Televisió d’Esplugues que consisteix a lletrejar paraules en català en un màxim de 15 segons.

Les alumnes que han participat són Nicole González, Estela Moreno i Venfil de la Cruz. A més, també hi han anat dues alumnes més de suplents: Paula Gallo i Aroa Pulamarin.

Quines ganes de veure el programa a la televisió!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Picalletres

Altres notícies: