LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Passem a la fase final de les Beques Europa

Silvia Rodríguez y María Castan, alumnes de 2n de Batxillerat han passat a la fase final de les Beques Europa

Les alumnes de 2n de Batxillerat, Silvia R y Maria C, han passat a la fase final de les Beques Europa, promogudes pel Banc Santander i la Universitat Francisco de Vitoria. 

El projecte, és una iniciativa única per potenciar el talent, premiar l’excel·lència i donar suport a la creació de xarxes de lideratge. Té com a objectiu viatjar al més profund de la història, essència i ideals de la universitat, que va néixer a Europa, per despertar en els futurs alumnes l’actitud del veritable universitari. D’aquesta manera, es construeix una xarxa d’universitaris líders a Europa disposats a treure el millor de la institució universitària i reflectir-ho a la societat.

Per això, Beques Europa selecciona els 50 millors alumnes preuniversitaris d’Espanya amb el propòsit de compartir amb ells l’experiència d’un viatge de 20 dies, aproximadament, al voltant d’Europa, visitant les universitats principals i participant en un programa de conferències, trobades amb personalitats de primer nivell del món acadèmic, polític i cultural i participant en activitats culturals i de lleure.

El programa Beques Europa compta amb diferents seus al voltant de tota Europa com: Alcalá de Henares, Salamanca, Santiago de Compostel·la, Bolonya, Roma, Londres, Oxford, Cambridge, Brussel·les, Luxemburg, París, Heidelberg i Madrid.

Molta sort, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

Altres notícies:

Torneig de debat

Torneig de debat La temàtica del debat serà la següent: “Els països desenvolupats han d’exigir que només els vehicles elèctrics circulin a partir del 2030?”

Llegir més »