LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Projecte Joves per la Medicina

Tres alumnes han estat seleccionades pel Projecte de Joves per la Medicina de la Fundació Pedrera i Caixa Catalunya

Les alumnes de 1r de Batxillerat Ruth Gdoy, Inés García y Lucia Mollà, han estat seleccionades pel Projecte de Joves per la Medicina de la Fundació Pedrera i Caixa Catalunya.

El projecte és un curs orientat a estudiants de 1r i 2n de Batxillerat interessats en carreres relacionades amb la salut i la Medicina. L’objectiu principal és que els i les estudiants coneguin de ben a prop com es treballa en un hospital des de l’assistència fins a la recerca. Podran fer un tast de com es diagnostiquen i s’aborden diferents malalties, i quina recerca es du a terme per entendre-les millor i aconseguir tractaments més eficaços per combatre-les.

El programa consta de sessions teorico-pràctiques durant diferents dissabtes. En aquestes sessions es tracten els diferents serveis i especialitats que s’engloben dins d’un hospital, a partir de la visita presencial als diferents hospitals punters.

Enhorabona, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

Altres notícies:

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 17 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »