LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya
Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

Quatre alumnes són finalistes del Concurs "I SEABIRD IL·LUSTRA 2022"

De 10 dibuixos seleccionats per un jurat expert en la categoria jove, 4 han estat d'alumnes de 5è de Primària de Pineda!

Quatre alumnes de Pineda són finalistes del Concurs “I SEABIRD IL·LUSTRA 2022” organitzat per la Universitat de Barcelona. 

De 10 dibuixos seleccionats per un jurat expert en la categoria jove, 4 han estat d’alumnes de 5è de Primària de Pineda! Una d’elles, Evoleth Arce, ha quedat en segona posició. Enhorabona noies!

Així doncs, han reforçat l’assignatura d’anglès, en què estaven estudiant el medi ambient; la de Science, on treballaven The Animal Kingdom i, des d’Arts & Crafts, també han potenciat el mateix contingut participant-hi.

El concurs ha estat organitzat per sensibilitzar sobre l’estat de les aus marines, que es troben molt afectades per la introducció d’espècies invasores, la captura accidental en pesqueries, la sobrepesca, la contaminació lumínica, el canvi climàtic i la contaminació ambiental.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Quatre alumnes son finalistes del Concurs "I SEABIRD IL·LUSTRA 2022"

Altres notícies:

Torneig de debat

Torneig de debat La temàtica del debat serà la següent: “Els països desenvolupats han d’exigir que només els vehicles elèctrics circulin a partir del 2030?”

Llegir més »
This site is registered on wpml.org as a development site.