LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Quatre alumnes són finalistes del Concurs "I SEABIRD IL·LUSTRA 2022"

De 10 dibuixos seleccionats per un jurat expert en la categoria jove, 4 han estat d'alumnes de 5è de Primària de Pineda!

Quatre alumnes de Pineda són finalistes del Concurs “I SEABIRD IL·LUSTRA 2022” organitzat per la Universitat de Barcelona. 

De 10 dibuixos seleccionats per un jurat expert en la categoria jove, 4 han estat d’alumnes de 5è de Primària de Pineda! Una d’elles, Evoleth Arce, ha quedat en segona posició. Enhorabona noies!

Així doncs, han reforçat l’assignatura d’anglès, en què estaven estudiant el medi ambient; la de Science, on treballaven The Animal Kingdom i, des d’Arts & Crafts, també han potenciat el mateix contingut participant-hi.

El concurs ha estat organitzat per sensibilitzar sobre l’estat de les aus marines, que es troben molt afectades per la introducció d’espècies invasores, la captura accidental en pesqueries, la sobrepesca, la contaminació lumínica, el canvi climàtic i la contaminació ambiental.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Quatre alumnes son finalistes del Concurs "I SEABIRD IL·LUSTRA 2022"

Altres notícies:

Dia del pare

Dia del Pare Des de l’escola vam voler felicitar a tots els pares amb una petita entrevista Aquest any, per celebrar el Dia del Pare,

Llegir més »

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »