LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Quedem en 2ª posició al concurs TDxperience!

Tots dos equips van haver de debatre la premissa següent: S'hauria de prohibir la circulació dels diners en efectiu?

Els dies 27 i 28 de març al col·legi La Vall (Bellaterra) es va dur a terme el torneig de debat escolar organitzat per TDxperience. Aquesta ha estat a 7a Edició. En aquesta ocasió, han competit 28 equips de 12 col·legis (La Vall, La Miranda, Xaloc, RMSI, Highlands, Escola Pia Igualada, Abat Oliba, La Farga, Canigó, Viaró i Pineda).

De Pineda van participar 2 equips: “Pineda 1” format per alumnes de 4t ESO (Ruth Godoy, Andrea Prospín, Marta Sebastián, Sara González i Judith Reyes) i “Pineda 2” amb alumnes de 1r Batxillerat (Silvia Rodríguez, Lucía Serrano, María Julia García, Maria Castán i Loreto Roura). Tots dos equips van haver de debatre la premissa següent: S’hauria de prohibir la circulació dels diners en efectiu?

El 27 de març va ser la fase prèvia. Dels 28 equips en van passar 16. Entre aquests, tots dos de Pineda. Dimarts 28 es va dur a terme la fase final. Pineda 1, sent la primera edició en la qual participaven van quedar en 13a posició. D’altra banda, Pineda 2 va arribar a la final, debatent la premissa contra l’equip del col·legi Abat Oliba.

Tot i les hores de preparació i els nervis inicials, totes les participants han tret una increïble experiència i motivació per continuar debatent en properes edicions.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Altres notícies: