LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Silvia Rodríguez, guanyadora de les Beques europa

Les Beques Europa selecciona els 50 millors alumnes preuniversitaris d’Espanya per guanyar el programa

L’alumna de Pineda, Silvia Rodríguez, és de les 50 guanyadores de les Beques Europa, promogudes pel Banc Santander i la Universitat Francisco de Vitoria. Enhorabona Silvia!

Els 50 estudiants més destacats de batxillerat, com a premi, emprenen un viatge de 18 dies per Europa, visitant universitats i institucions clau a ciutats com Alcalá de Henares, Bolonya, Cambridge, Londres, Heidelberg i Santiago de Compostel·la. Aquest premi és atorgat als millors alumnes de la dissetena edició del programa, amb participants de 13 comunitats autònomes i una exigent mitjana de 9,8 en batxillerat entre els més de 4.000 aspirants.

Els alumnes han estat seleccionats per la seva excel·lència al llarg d’un any de rigorós procés, destaquen per la motivació, els valors i el potencial per impactar en la societat. Durant el viatge, es reuniran amb rectors universitaris i líders acadèmics, rebran formació integral i tindran l’oportunitat de dialogar amb figures destacades com ara el rector de la Universitat Francisco de Vitòria i l’economista Stefano Zamagni. A més, participaran en activitats culturals i formatives, visitant llocs emblemàtics i col·laborant en projectes grupals per desenvolupar habilitats de treball en equip. Després del viatge, s’espera que aquests joves talentosos continuïn el desenvolupament a l’Escola de Lideratge Universitari, on podran potenciar les seves capacitats durant quatre anys. A més, els guanyadors seran rebuts pels Reis d’Espanya!

Enhorabona per aquesta gran oportunitat, Silvia!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

SILVIA RODRIGUEZ

Altres notícies: