LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Sortim a la TV de l'Hospitalet

El programa "L'Aula L'H" entrevista vàries alumnes de Batxillerat per fer ressò de la participació en el programa Women in Finance i del projecte "Socis per un Dia"

El 24 de novembre vam sortir a la TV de l’Hospitalet, en el marc del programa “L’Aula L’H”, en la secció “A fons”. El programa es va fer ressò de dues iniciatives organitzades per la Fundació Junior Achievment en les que han participat vàries alumnes de l’escola.

D’una banda, van explicar el projecte “socis per un dia”, en el qual  van participar dues alumnes de Pineda. Us deixem aquí l’enllaç del programa.

D’altra banda, van entrevistar a les dues alumnes de Batxillerat que van participar al Programa Women in Finance. A més, l’article que la Xijuan Zhu va escriure sobre la seva estada i la de la Lucía Serrano a Brussel.les, s’ha publicat a tres llocs diferents: Red Report, Junior Report en castellà i La Vanguardia.

Enhorabona, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Sortim a la TV de l'Hospitalet

Altres notícies:

Convivència a Torreciutat

Convivència a Torreciutat

Convivència a Torreciutat Un cap de setmana amb totes aquelles alumnes de 2n d’ESO que volen rebre el Sacrament de la Confirmació Convivència a Torreciutat:

Llegir més »