LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carla Velázquez campiona de Catalunya del Match Play

Carla Velázquez, alumna de 5è de Primària B de Pineda, va quedar 1a en la categoria benjamí femenina del campionat

Carla Velázquez és campiona de Catalunya del Torneig de Golf Match Play que va tenir lloc el cap de setmana passat. L’alumna de 5è de Primària B de Pineda, va quedar 1a en la categoria benjamí femenina del campionat que va tenir lloc al Golf Costa Daurada.

Enhorabona, Carla!

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

El nostre tret diferencial és l’atenció personalitzada. Sabem que cada persona és única i; per això, acompanyen i orienten a l’alumnat en la seva evolució, estant en estret contacte amb els seus pares. Les ajudem a adquirir valors, a ser resilients, perseverants, a tenir criteri propi i capacitat d’adaptar-se i integrar-se en una realitat complexa i canviant, i a saber donar respostes creatives per ser agents de canvi en la societat i contribuir a crear cadadia un món millor.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

Carla Velázquez campiona de Catalunya del Match Play

Altres notícies:

Summer Camp 2023

Summer Camp 2023 L’organització del casal és 100% desde l’escola El Summer Camp 2022 d’aquest any compta amb l’organització 100% desde Pineda. Com cada any,

Llegir més »