LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Visita del curs I-5 d’Avantis a Pineda

Visita d'I-5 d’Avantis a Pineda: va ser un dia molt emocionant per totes les alumnes d’Avantis

La visita d’Infantil-5 d’Avantis a Pineda d’aquest dijous va ser molt emocionant i il·lusionant per a totes les alumnes tant d’Avantis com les de Primer de Primària de Pineda, que van ser les que les van rebre a les seves aules.

Primerament, van gaudir de xocolata amb donuts per començar la visita. Més endavant, van veure quin és l’uniforme que portaran a Pineda. També van visitar el pati, en el que hi van jugar amb les alumnes de 1r d’EPRI. Van visitar les seves futures aules, on van fer el seu propi punt de llibre de l’escola, amb l’ajuda de les alumnes de 1r d’EPRI.

Per acabar, van ballar i cantar l’himne de Pineda! Quina passada!

Podreu veure el vídeo resum AQUÍ.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Altres notícies: