LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Les Jornades de Portes Obertes de Pineda han estat tot un èxit!

Com vam gaudir de les Jornades de Portes Obertes amb la vostra amistat i companyia! Tots plegats fem un gran equip! Sou genials!

Com vam gaudir de les Jornades de Portes Obertes, que van tenir lloc aquest divendres i dissabte! Teníem especial il·lusió per ensenyar-vos tot el que hem treballat aquests mesos a Primària, l’ESO i Batxillerat, els nostres projectes –Diploma Dual, Projecte RED, Projecte iPad, Oratòria i debat, STEAM, Informa’t, Connecta+, Escola Verda i Escola Solidària– però, sobretot, estar una estona llarga i agradable amb vosaltres! Ens ho vam passar genial!

Us volem donar especialment les gràcies a vosaltres, per haver assistit i ser tan propers amb nosaltres; a tot el professorat, per tota l’organització i la feina realitzada amb els alumnes amb tanta il·lusió i tan ben feta, perquè gaudíssiu de les jornades al màxim; i a tot el personal no docent, per la seva disposició i coordinació, atenent en tot moment totes les necessitats de l’escola.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Com vam gaudir de les Jornades de Portes Obertes!

Altres notícies:

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 17 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »