LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya
PROJECTE RED

Projecte RED

Pineda L’H report: Un projecte en el qual tenen l’oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital.

Trenta alumnes de Pineda, de Secundària i Batxillerat, participen enguany en el projecte XARXA (Revista Escolar Digital), un projecte en el que tenen l’oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital. La revista, que es diu Pineda L’H report, cobreix notícies i reportatges sobre el col·legi i L’Hospitalet, però també sobre temes d’actualitat.

Els dilluns, dimecres i divendres de 13:00h a 13:30h les alumnes que formen part de la redacció es reuneixen per analitzar l’actualitat, buscar temes d’interès, documentar-se i redactar contingut informatiu. Gràcies a aquest projecte poden convertir la revista en un mitjà d’expressió i d’opinió; desenvolupar el sentit crític i la inquietud per la cultura; i aprendre a identificar fake news o notícies falses.

A més compten amb el suport d’un periodista professional, que corregeix els articles i les orienta en la seva tasca de periodistes. Les alumnes posen en pràctica els diferents gèneres periodístics (notícia, crònica, opinió, reportatge, crítica cultural) i aprenen a fer-se preguntes, a recaptar informació i a realitzar entrevistes sobre diversos temes.

A Pineda tenim el convenciment que els pares i les mares sou els protagonistes de l’educació dels vostres fills i filles. Com a escola, volem posar la nostra experiència de més de 50 anys al vostre servei per acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en aquest apassionant projecte. Creiem que cada alumne té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això, us ajudem a descobrir i a potenciar els vostres propis talents; a conèixer la veritat i a actuar amb llibertat i responsabilitat.

A Pineda estem convençuts que els pares i les mares sou els protagonistes de l’educació dels vostres fills i filles. Com a escola volem posar la nostra experiència de més de 50 anys al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en aquest apassionant projecte. Creiem que cada alumne té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç, per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, a conèixer la veritat i a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Oferim a totes les famílies que ho desitgin un projecte educatiu de qualitat basat en l’atenció personalitzada, recolzat en un sentit cristià de la vida i atent a la innovació pedagògica i tecnològica.