LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Ja estan publicades les dates de les Preinscripcions del Curs 23-24

Recomanem formalitzar la preinscripció els tres primers dies per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada

Ja estan publicades les dates de les Preinscripcions del Curs 23-24:

  • Primària: del 6 al 20 de març.
  • Secundària: del 8 al 20 de març.
  • Batxillerat: del 20 al 26 d’abril

Recordeu que recomanem formalitzar la preinscripció els tres primers dies per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada.

Podreu trobar tota la informació necessària per a realitzar la matrícula amb èxit AQUÍ.

Si us sorgís qualsevol dubte, podeu trucar a l’escola (93.263.79.90) de 9 a 14 hores i preguntar per la Sofia Soriano, qui us ajudarà a resoldre´l, o enviar-li un correu electrònic a s.sorianol@pineda.es.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Dates de les preinscripcions del Curs 23-24

Altres notícies: