LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Dues alumnes de Batxillerat marxen a Brussel·les

Lucía Serrano Rojo i Xiyuan Zhu han estat seleccionades per assistir al "Women in Finance"

Dues alumnes de BatxilleratLucía Serrano Rojo i Xiyuan Zhu, marxen a Burssel·les per assistir al “Women in Finance” esdeveniment en el que han estat seleccionades, que es realitzarà a Brussel·les en col·laboració amb Bloomberg.

El comitè avaluador de la Fundació ha seleccionat les dues alumnes després d’escriure una carta motivacional i plantejar diverses preguntes per a la sessió, del total de les 131 inscripcions.

El programa WIF reuneix líders de tota la Unió Europea per promoure la diversitat de gènere i inspirar la propera generació de dones líders a considerar carreres al sector financer.

Enhorabona, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Dues alumnes de Batxillerat assistiran al "Women in Finance"

Altres notícies: