LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Dues alumnes de Pineda guanyen el primer premi de la V edició del concurs "educació, ciència i religió"

Aquesta edició del concurs s'ha celebrat en el marc del I Congrés Society of Catholic Scientists a l'Institut Cultura i Societat de la Universitat de Navarra

Dues alumnes de Pineda, Shiyao Chen i Paula Salvador, de 2n de Batxillerat, han guanyat el primer premi de la V edició del concurs “educació, ciència i religió”, organitzat pel grup “Ciència, Raó i Fe” (cryf) de la Universitat de Navarra. Aquesta edició del concurs s’ha celebrat en el marc del I Congrés Society of Catholic Scientists, seu espanyola, del 15 al 17 de setembre, a l’Institut Cultura i Societat de la dita universitat.

La Society of Catholic Scientist és una organització internacional que ofereix un fòrum de diàleg per a científics creients que volen reflexionar sobre l’harmonia i la complementarietat entre la ciència i la fe.

A l’assignatura de Ciències del Món Contemporani, a 1r de Batxillerat, Shiyao i Paula, van començar a aprofundir sobre la relació entre creació i evolució, i van enviar un pòster al concurs. La setmana passada, després de continuar aprofundint en el tema, ho han defensat estupendament davant els professors participants del Congrés.

Enhorabona, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

I Congrés Society of Catholic Scientists

Altres notícies: