LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Dues alumnes de Pineda guanyen el primer premi de la V edició del concurs "educació, ciència i religió"

Aquesta edició del concurs s'ha celebrat en el marc del I Congrés Society of Catholic Scientists a l'Institut Cultura i Societat de la Universitat de Navarra

Dues alumnes de Pineda, Shiyao Chen i Paula Salvador, de 2n de Batxillerat, han guanyat el primer premi de la V edició del concurs “educació, ciència i religió”, organitzat pel grup “Ciència, Raó i Fe” (cryf) de la Universitat de Navarra. Aquesta edició del concurs s’ha celebrat en el marc del I Congrés Society of Catholic Scientists, seu espanyola, del 15 al 17 de setembre, a l’Institut Cultura i Societat de la dita universitat.

La Society of Catholic Scientist és una organització internacional que ofereix un fòrum de diàleg per a científics creients que volen reflexionar sobre l’harmonia i la complementarietat entre la ciència i la fe.

A l’assignatura de Ciències del Món Contemporani, a 1r de Batxillerat, Shiyao i Paula, van començar a aprofundir sobre la relació entre creació i evolució, i van enviar un pòster al concurs. La setmana passada, després de continuar aprofundint en el tema, ho han defensat estupendament davant els professors participants del Congrés.

Enhorabona, noies!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

I Congrés Society of Catholic Scientists

Altres notícies:

This site is registered on wpml.org as a development site.