LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Els Ambaixadors Reials són a l'escola!

Aquest matí han vingut els Ambaixadors Reials al col·legi a visitar les alumnes, aula per aula

Aquest matí han vingut els Ambaixadors Reials a Pineda. Han visitat totes les alumnes, aula per aula. Moltes gràcies pel vostre temps i, una salutació a Ses Majestats Els Reis Mags des de Pineda!

Voleu veure un petit resum de com ha anat la visita? CLIQUEU AQUÍ

Per estar actualitzat diàriament pots seguir-nos al nostre Instagram.

En Pineda enfocamos el Bachillerato como un periodo para abrir horizontes y prepararse para un futuro lleno de oportunidades y para ser agentes de cambio en la sociedad. Una carrera profesional de éxito no consta solo de una buena preparación académica. Es esencial conseguir un alto grado de autoconocimiento y unas habilidades emocionales y personales que permitan desarrollarse y ser líder en un entorno cambiante.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En esta etapa es clave la preparación académica para los estudios posteriores –universitarios o profesionales– y el contacto con el mundo laboral para conocer bien las diferentes salidas profesionales y poder elegir libremente.

El siglo XXI nos plantea nuevos retos educativos y profesionales a los que tendrán que hacer frente nuestras alumnas. Conocer sus talentos y hacerlas protagonistas de su aprendizaje es el mejor camino para que desarrollen las competencias personales y académicas y afronten los retos del futuro.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Embaixadors Reials

Altres notícies:

Vine al Family Day!

Vine al Family Day! Festa solidària i botifarrada familiar a Pineda El Family Day tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a les 14h, quan

Llegir més »