LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Guanyem la 8ª edició del Concurs TDxperience!

La 8a edició de les jornades de debat TDxperience, que van tenir lloc a la Universitat Abat Oliba, va ser èpica!

Guanyem la 8ª edició del Concurs TDxperience!

La 8a edició de les jornades de debat TDxperience, que van tenir lloc a la Universitat Abat Oliba, va ser èpica!

Entre moltes escoles de la zona, vam passar a la final les alumnes de Pineda 2 i Pineda 3! I, després de molta feina i dedicació, van aconseguir guanyar el torneig les alumnes de Pineda 2: Júlia Ponseti, Íngrid Rojano, Paula Montoro, Jana València i Greta Parada. Enhorabona, noies! Sou totes unes artistes!

Volem fer una menció especial als dos equips restants que també han participat al torneig:

– 4t d’ESO format per Claudia Torres, Paula González, Carlota Bernardas, Cristina Pérez d’Albéniz i Laura Calleja.

– 2n de Batxillerat amb María Castán, Lucía Serrano, Sílvia Rodríguez, Marta Arribas i Ruth Godoy.

Aquest torneig és una oportunitat per treballar en equip, desenvolupar el sentit crític i aprendre a defensar els arguments sobre una premissa plantejada. En aquest cas, es tractava sobre “La intel·ligència artificial, amenaça o oportunitat.”

Podeu veure la final entre els dos grups de Pineda AQUÍ.

Enhorabona a totes!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Guanyem la 8a Edició del concurs TDxperience!

Altres notícies:

Beques Europa

Beques Europa Dues alumnes de 2n de Batxillerat han passat a la tercera fase de les Beques Europa Les alumnes de 2n de Batxillerat, Silvia

Llegir més »