LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Intercanvi de cartes amb alumnes d'Alemania

A l'optativa d'Alemà, les alumnes de 4t d'ESO estàn realitzant un intercanvi de cartes amb alumnes d'Alemania

Les alumnes de 4t d’ESO que cursen l’optativa d’Alemany estan fent un intercanvi de cartes, en aquest idioma, amb alumnes del Col·legi Fürst-Johann-Ludwig-Schule, que es troba a Hadamar, Hessen (relativament a prop de Frankfurt).

Les alumnes de Pineda envien les cartes en alemany i reben les seves en castellà. D’aquesta manera, l’aprenentatge és mutu.

Vols veure un petit resum de com han rebut les cartes? CLICA AQUÍ

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Intercanvi de cartes

Altres notícies: