LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

L'emotiu Acte del Pas d'Estendard

El Pas d'Estendard on les alumnes de 2n de Batxillerat passen el seu estendard a les alumnes d'I-5: promoció ROURE 2024.

Aquest dijous va tenir lloc el Pas d’Estendard. Un acte molt especial en què les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda van cedir el seu estendard a les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, que aviat començaran el seu camí a 1r de Primària a Pineda.

A les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda, a qui hem vist créixer i madurar durant anys a Pineda, mil gràcies per la vostra dedicació, esforç i per ser un exemple per als altres. Heu deixat una gran empremta a Pineda. Confiem que les alumnes d’Infantil-5 continuaran aquest llegat amb orgull i determinació.

A les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, us acomiadem d’Avantis i us donem la benvinguda a aquesta nova etapa. Quina alegria veure com heu crescut i us heu convertit en joves plenes de curiositat i entusiasme! La nova promoció ROURE marca l’inici de la vostra travessia a Pineda, on aprendreu, explorareu i creareu records inoblidables.

Enhorabona a totes!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

L'emotiu Acte del Pas d'Estendard

Altres notícies: