LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Projecte "From Egg to chick"

Des d'Avantis i Pineda hem comprat una incubadora perquè els alumnes de les dues escoles la puguin utilitzar des de diferents matèries i cursos

Ja han nascut tres pollets a la nostra incubadora!

Des d’Avantis i Pineda hem comprat una incubadora perquè els alumnes de les dues escoles la puguin utilitzar des de diferents matèries i cursos.

Voleu saber com ho hem organitzat?

Un granger ens deixa els ous, els cuidem durant 21 dies controlant la temperatura, la humitat i el progrés a través d’un ovoscopi. Un cop neixen, estan amb nosaltres 3-4 dies i els tornem a la granja.

Què treballem?

Des de característiques d’animals, conceptes matemàtics, probalilitat, tecnologia, màquines complexes, progrés embrionari… Cada curs i etapa al vostre nivell.

Com ho treballem?

Amb el projecte “From Egg to Chick” amb diverses matèries, que durem a terme durant el curs: science, llengua (amb exposicions orals i escrites), plàstica (representació, proporció)

Què us sembla? Voleu veure un petit resum de com ho estem treballant? CLIQUEU AQUÍ

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Altres notícies: