LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Què és el “DIPLOMA DUAL/HIGH SCHOOL DIPLOMA”?

Aquest dijous 8 d'abril, a les 19h, us presentem el programa internacional de doble titulació que ofereix la possibilitat a les nostres alumnes de cursar el Batxillerat espanyol i l'americà al mateix temps

Què és el “DIPLOMA DUAL/HIGH SCHOOL DIPLOMA”? Aquest dijous 8 d’abril, a les 19h, tindrà lloc la reunió mitjançant Youtube Live: segueix-la des d’aquest enllaç.

Què és el Diploma Dual?

El Diploma dual és un programa internacional de doble titulació que ofereix la possibilitat a les nostres alumnes de cursar el Batxillerat espanyol i l’americà alhora. Per a la realització d’aquest nou programa hem signat un conveni amb “Academica Corporation”, la principal institució escolar i educativa d’Estats Units i creadora d’aquest programa.

Quins cursos hi poden participar?

Mitjançant aquest conveni, a Pineda l’hem implementat per a les alumnes des de 3r d’ESO que ho desitgin. Així doncs, les nostres alumnes podran estar matriculades simultàniament aquí i en una High School als EUA, cursant tots dos estudis al mateix temps. Per aconseguir la titulació americana les alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant la seva ESO i Batxillerat.

Quins valors i avantatges aporta el programa?

Volem ressaltar tres objectius principals:

• Immersió lingüística: 100% en anglès

• Immersió tecnològica: 100% online, plataformes, eines,comunicacions, etc.

• Immersió personal: en la gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne envers l’estudi i el treball.

Convidem a seguir la reunió a tots aquells pares de l’escola interessats a conèixer aquest nou projecte.

Us hi esperem!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Què és el "DIPLOMA DUAL/HIGH SCHOOL DIPLOMA”?

Altres notícies:

Summercamp 2022

Summer Camp 2022

Summer Camp 2022 L’organització del casal és 100% desde l’escola El Summer Camp 2022 d’aquest any compta amb l’organització 100% desde Pineda. Com cada any,

Llegir més »