LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Torneig de debat

La temàtica del debat serà la següent: "Els països desenvolupats han d'exigir que només els vehicles elèctrics circulin a partir del 2030?"

El Torneig de Debat de Tdxperience tindrà lloc el proper dissabte 7 de maig a Pineda, on vindran alumnes de diferents escoles per debatre sobre una temàtica: Els països desenvolupats han d’exigir que només els vehicles elèctrics circulin a partir del 2030?

Per poder-se preparar amb èxit el torneig, vam realitzar una formació a Pineda amb algunes de les escoles que participaran en el Debat: Ginebra, Claret, Viaró, Canigó i La Farga. De la mà de tdxperience, vam repassar en què consisteix un debat, quina estructura té (introducció, cos, conclusió), quin to utilitzar en cada moment, etc. També ens vam distribuir tots en diferents grups i vam debatre entre nosaltres.

El Torneig va dirigit a alumnes des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat. Des de Pineda es presentaran dos cursos: un grup de 4t d’ESO i un altre de 1r de Batxillerat. Molta sort a tots, nois!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Altres notícies: