LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Why Maps, Socials i l'art del Visual Thinking

Com vam gaudir de la jornada totes disfressades de princeses, reines i contes populars!

Why Maps, Socials i l’art del Visual Thinking. Les alumnes de 3r d’ESO a l’assignatura de Socials, complementant-ho amb Plàstica, han realitzat un Visual Thinking animat, sobre el tema de l’Edat Moderna/descobriment d’Amèrica.

El pensament visual és una eina que consisteix a bolcar i manipular idees i entendre-les millor, definir objectius, identificar problemes i generar-ne de noves a través de dibuixos simples i fàcilment reconeixibles, creant connexions entre si, per mitjà de mapes mentals.

Després de plasmar el tema de socials en visual thinking han enregistrat un vídeo explicant-ho. Basant-se en el tipus de vídeo que realitzen els youtubers de Why Maps, n’han realitzat un altre explicant el procés del descobriment d’Amèrica. Així han hagut de preparar-ho tot per poder gravar-ho en pla zenital, i fer un guió previ per gravar-ho de nou.

Podreu veure els 4 vídeos de Why Maps ens els següents enllaços:

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Why Maps Sociales y el arte del Visual Thinking

Altres notícies:

Summercamp 2022

Summer Camp 2022

Summer Camp 2022 L’organització del casal és 100% desde l’escola El Summer Camp 2022 d’aquest any compta amb l’organització 100% desde Pineda. Com cada any,

Llegir més »