LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Entrevisten a Xiyuan Zhu a Brussel·les!

Aquest dilluns, la nostra alumna de 1r de Batxillerat Xiyuan Zhu, va ser convidada de nou a Brussel·les a un fòrum i una entrevista organitzada per Bloomberg!

Aquest dilluns, la nostra alumna de 1r de Batxillerat Xiyuan Zhu, va ser convidada de nou a Brussel·les a un fòrum i una entrevista organitzada per Bloomberg!

El fòrum va tenir lloc a la seu Bloomberg (Brussel·les) on van estar debatent sobre el paper de la dona al món de les finances. Ho va introduir la ministra de Finances polonesa Magdalena Rzeczkowska i va continuar amb 4 panells de discussió:

  • A Greener Future with Women Leading Sustainable Finance.
  • In conversation: Follow the Data, key trends in ESG disclosure, the gender factor.
  • Bridging the Gap: A 2023 Agenda for Gender Inclusiveness.
  • In discussion with Women in Finance students.

En aquest darrer panell va participar la nostra alumna Xiyuan, que ja havia estat convidada a l’octubre per la mateixa organització juntament amb la seva companya Lucía Serrano. Abans del fòrum també li van fer una entrevista i, durant el coffee break, va tenir l’oportunitat de parlar amb les speakers. Totes elles són personalitats del món de les finances i moltes li van facilitar els seus contactes pel que ella necessités.

A més, com a dada anecdòtica, a l’exterior de les oficines vam veure un panell amb una foto de la cara. Quina il·lusió ens va fer!

Enhorabona pels teus èxits Xiyuan!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Altres notícies:

Festival de Nadal

Festivals de Nadal

Festivals de Nadal Us deixem un petit resum dels festivals de Nadal de les alumnes de Primària que han tingut lloc aquest divendres i dilluns

Llegir més »