LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Jornades de Portes Obertes 23-24

Les Jornades tindràn lloc el divendres 16 de febrer, de 15h a 18h, i el dissabte 17 de febrer, de 10h a 13h

T’esperem a les Jornades de Portes Obertes que tindràn lloc:

  • El divendres 16 de febrer, de 15h a 18h.
  • El dissabte 17 de febrer, de 10h a 13h.

Tenim moltes il·lusió per ensenyar-vos tot el que hem treballat aquests mesos a Primària, l’ESO i Batxillerat, els nostres projectes –Diploma Dual, Projecte RED, Projecte iPad, Oratòria i debat, STEAM, Informa’t, Connecta+, Escola Verda i Escola Solidària– però, sobretot, estar una estona llarga i agradable amb vosaltres! Ens ho passarem genial!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Jornada de Portes Obertes Pineda Hospitalet de Llobregat

Altres notícies: