LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Les alumnes Natalia Álvaro i Lola Estrada finalistes en tres tornejos de Judo

Les joves promeses del judo espanyol es destaquen en competicions a Vila Andorra, Santpedor i Marbella

Torneig Internacional de Judo Vila Andorra

Dues alumnes de 5è de PrimàriaNatalia Álvaro i Lola Estrada, han brillat en competicions de judo en l’àmbit internacional.

Primerament, brillen al Torneig Internacional de Judo Vila Andorra. Disputat entre Espanya, França, Portugal i Itàlia, Natalia i Lola es van alçar amb el primer lloc a les seves respectives categories.

Tornejos de Santpedor i Marbella

Més endavant, als tornejos de Santpedor i Marbella, les dues joves talents van mantenir la seva ratxa guanyadora. Van aconseguir el primer i segon lloc respectivament. Així doncs, el seu èxit reflecteix la seva dedicació i habilitat al tatami. Les dues alumnes inspiren futures generacions amb la seva excel·lència esportiva.

Natalia Álvaro i Lola Estrada són dues destacades representants del judo espanyol. Ens han demostrat que la passió i l’esforç són clau per assolir l’èxit a l’esport.

Enhorabona a aquestes brillants campiones!

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Les alumnes Natalia Álvaro i Lola Estrada finalistes en tres tornejos de Judo

Altres notícies:

Beques Europa

Beques Europa Dues alumnes de 2n de Batxillerat han passat a la tercera fase de les Beques Europa Les alumnes de 2n de Batxillerat, Silvia

Llegir més »