LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

L'èxit de les Jornades de Portes Obertes

Quant vam gaudir de la vostra amistat i companyia tant a les jornades com al Family Day

Com vam gaudir de les Jornades de Portes Obertes, que van tenir lloc aquest divendres i dissabte 10 i 11 de febrer! Teníem especial il·lusió per ensenyar-vos tot el que hem treballat aquests mesos a Primàrial’ESO i Batxillerat, els nostres projectes –Diploma DualProjecte REDProjecte iPadOratòria i debatSTEAMInforma’tConnecta+Escola Verda i Escola Solidària– però, sobretot, estar una estona llarga i agradable amb vosaltres! Ens ho vam passar genial!

Us volem donar especialment les gràcies a vosaltres, per haver assistit i ser tan propers amb nosaltres; a tot el professorat, per tota l’organització i la feina realitzada amb els alumnes amb tanta il·lusió i tan ben feta, perquè gaudíssiu de les jornades al màxim; i a tot el personal no docent, per la seva disposició i coordinació, atenent en tot moment totes les necessitats de l’escola.

D’altra banda, vam acabar de “rematar” la jornada amb el Family Day. Amb una participació d’unes 850 persones, vam gaudir d’inflables, karts, futbol, pinta-cares, polseres, tattoos… fins i tot de botifarrada, xocolata i cotó fluix de sucre!

Us deixem un petit resum de les Jornades de Portes Obertes i del Family Day a Instagram i a Youtube.

Per estar actualitzat diàriament pot seguir-nos al nostre Instagram.

A Pineda enfoquem el Batxillerat com un període per obrir horitzons i preparar-se per a un futur ple d’oportunitats i per ser agents de canvi en la societat. Una carrera professional d’èxit no consta només d’una bona preparació acadèmica. És essencial aconseguir un alt grau d’autoconeixement i unes habilitats emocionals i personals que permetin desenvolupar-se i ser líder en un entorn canviant.

Potenciem els propis talents i consolidem la capacitat d’esforç que permetrà al nostre alumnat aconseguir les seves fites tant professionals com personals. En aquesta etapa és clau la preparació acadèmica per als estudis posteriors -universitaris o professionals- i el contacte amb el món laboral per tal de conèixer bé les diferents sortides professionals i poder triar lliurement.

El segle XXI ens planteja nous reptes educatius i professionals als quals hauran de fer front les nostres alumnes. Conèixer els seus talents i fer-les protagonistes del seu aprenentatge és el millor camí perquè desenvolupin les competències personals i acadèmiques i afrontar els reptes del futur.

L’objectiu de Pineda és que les alumnes siguin felices coneixent i desenvolupant els seus talents i descobrint el valor de la veritat que les portarà a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Pineda

Altres notícies: